Om meg, Barry McVey

Jeg har over 30 års erfaring fra arbeidslivet innen prosjektarbeid, kommunikasjon og IT i Norge, og har familie med nå voksne barn. Selv er jeg opprinnelig fra Scotland, og har derfor aksent og navn som avslører dette.

Jeg har erfaring med å hjelpe andre i å dele vanskelige reaksjoner og følelser. Jeg vet også av egen erfaring at man kan bli utsatt for vanskelige situasjoner i livet, og som ved bearbeiding kan gi vekst og større personlig styrke.

En av grunnene til at jeg valgte å utdanne meg til psykoterapeut var å kunne være med på å skape et trygt rom for å gi andre muligheten til å se nærmere på både lengsler, drømmer, sorg og sinne, og å kunne møte det som er, slik det er. Jeg jobber etter prinsippene til psykosyntesen, som hevder at vi har en iboende lengsel etter - og drivkraft til å bli helt menneske. Vi er mer enn våre følelser, tanker og kropp, og denne kjernen i oss bærer kimen til veien videre.

Utdannet ved det Norsk Insitutt for Psykosynteseterapi, fullfører jeg registrering som profesjonell psyktoterapeut når jeg får ferdig mitt diplom.

Jeg er medlem (student) i Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter og i Norsk Psykosynteseforening.

Ta kontakt her

Barry better